Info och Kontakt

allatiders@kvartetten.nu    lonneberga@kvartetten.nu

Telefon: Magdalena Mårding: 0709-10 87 92  (+46 709 10 87 92)

 

ALLA TIDERS STRÅKKVARTETT– Stråkkvartetten som inte liknar något annat du sett eller hört. Med en unik blandning av klassiska pärlor, visor, jazz, pop, evergreens med mera. Stråkar och sång i en härlig kombination. Presenterat med igenkännande smittande glädje, många skratt och inspirerande professionalism. Alla Tider Stråkkvartett bildades 2006 och har givit ett stort antal konserter sedan dess ofta i Stockholms läns landstings regi, men också bland annat i Stadsteaterns Soppkonsertserie.

Musikresidens hos Scenkonst Sörmland 2017: Scenkonst Sörmland presenterade 2017 sitt första musikresidens, och det var vi Alla Tiders/Lönneberga-kvartetten!! Under året verkade vi i samtliga delar av Scenkonst Sörmlands musikverksamhet; skolutbudet, lunchkonsert, Musik på Sörmländska Slott och Herresäten, Musik i Vården samt tävlingen Musik Direkt! Den Du Är sjösattes inom ramen av detta residensår

 

LÖNNEBERGAKVARTETTEN

DEN DU ÄR – om människans kamp som unik i ett sammanhang. För åldersgruppen 10-13 årDen Du Är  har under 2018 turnerat 2018 för mer än 6000 barn i skolor i Sörmland, Västmanland samt Stockholmsområdet.

Föreställningen Tårtsväng med Pippi och Beethoven har turnerat sedan 2012 och vi har gjort familjekonserter för bland annat Musik vid Siljan, Piteå musikfestival, Stenungsund musikfestival, Konserthuset i Stockholm.Under 2014-16 spelade vi hundratals skolkonserter för tusentals barn från 5 år – Åk 3 på länsmusikturnéer runt om i landet: i samarbete med Estrad Norr, Länsmusiken i Stockholm, Scenkonst Sörmland, Länsmusiken i Kalmar, Musik i Väst, Länsmusiken Västmanland, Länsmusiken Uppland m.m.

Tillgänglighet för alla är vårt måtto: i ”Tårtsväng med Pippi och Beethoven” har vi förstärkt kommunikationen med hjälp av stödtecken och våren -16 gjorde vi ett Skapande Särskolaprojekt med Jorielskolan i Älvsjö, Stockholm, i samarbete med Länsmusiken i Stockholm.

 

Läs mer om oss: