Info och Kontakt

Mailadresser: allatiders@kvartetten.nu    lonneberga@kvartetten.nu

Medlemmar: Malin-My Wall violin och sång, Hanna Wiklund violin och sång, Jonna Inge (Lönnebergakvartetten) viola och sång, Nora Roll (Alla tiders stråkkvartett) viola och sång, Magdalena Mårdning cello och sång.

 

ALLA TIDERS STRÅKKVARTETT

– Stråkkvartetten som inte liknar något annat du sett eller hört med stråk och sång i en oemotståndlig kombination.

Alla Tider Stråkkvartett bildades 2006 och har givit ett stort antal konserter sedan dess, i samarbete med bl a Stockholms Läns Landsting, Stadsteatern, Scenkonst Sörmland, församlingar i Stockholm m.m.

Vi musiker i kvartetten har en bredd från tidig klassisk musik till pop och i Alla Tiders Stråkkvartett blandar vi stråkar och sång i en unik blandning av klassiska pärlor, visor, jazz, pop, evergreens med mera. Allt presenterat med igenkännande smittande glädje, många skratt och inspirerande professionalism. 

 

LÖNNEBERGAKVARTETTEN

2012 skapades Lönnebergakvartetten ur Alla Tiders Stråkkvartett som den barnkulturbärande delen. Stråkar och sång i en gränslös blandning.

Vår mission är att nå barn med instrument och musik i en form som suddar ut gränser mellan genrer och kulturer. Spelandes, sjungandes, dansandes och gestaltande.

Våra föreställningar har mött fantastiskt fin respons från elever och lärare!

PS. I embryot till vår första föreställning fanns mycket musik av Astrid Lindgren, och arbetsnamn blev Lönnebergakvartetten, ett namn som snabbt satte sig hos vår publik varpå det hade kommit för att stanna.

Musikresidens hos Scenkonst Sörmland 2017: Vi var Scenkonst Sörmland allra första musikresidens! Under 2017 medverkade vi i samtliga delar av Scenkonst Sörmlands musikverksamhet; skolutbudet, Musik på Sörmländska Slott och Herresäten, Musik i Vården samt tävlingen Musik Direkt.

Lönnebergakvartetten uppbär stöd från Kulturrådet och Stockholms Läns Landsting.