Alla tiders stråkkvartett

kvartetten01-22

Stråkkvartetten som inte liknar något annat du sett eller hört. Med en unik blandning av klassiska pärlor, visor, jazz, pop, evergreens med mera. Stråkar och sång i en härlig kombination. Presenterat med igenkännande smittande glädje, många skratt och inspirerande professionalism. Kvartetten spelar allt från konserter till festunderhållning.

Alla Tider Stråkkvartett bildades för tio år sedan och har givit ett stort antal konserter sedan dess.

Alla tiders stråkkvartett erbjuder färdiga program, eller så sätter vi ihop ett för det specifika tillfället! Läs mer här! För event och privata kalas är vår specialitet att kombinera högkvalitativ stråkkvartettspel med sång och show. Till exempel – först  kvartettspel till mingel, och lagom till kaffet/desserten en liten överraskning med sång, spel och spex utöver det vanliga!

Musikresidens hos Scenkonst Sörmland: under 2017 presenterar Scenkonst Sörmland sitt första musikresidens och det är vi!! Vi kommer under året verka i samtliga delar av Scenkonst Sörmlands musikverksamhet; för skolutbudet, på lunchkonsert, Musik på Sörmländska Slott och Herresäten, Musik i Vården samt på Musik Direkt!