Alla tiders stråkkvartett

kvartetten01-22

Stråkkvartetten som inte liknar något annat du sett eller hört. Med en unik blandning av klassiska pärlor, visor, jazz, pop, evergreens med mera. Stråkar och sång i en härlig kombination. Presenterat med igenkännande smittande glädje, många skratt och inspirerande professionalism. Alla Tider Stråkkvartett bildades 2006 och har givit ett stort antal konserter sedan dess.

Alla tiders stråkkvartett erbjuder färdiga program, eller så sätter vi ihop ett för det specifika tillfället! Läs mer här! För event och privata kalas är vår specialitet att kombinera högkvalitativt stråkkvartettspel med sång och show. Till exempel: först kvartettspel till mingel, och lagom till kaffet/desserten en liten överraskning med sång, spel och spex utöver det vanliga!

Musikresidens hos Scenkonst Sörmland 2017: Scenkonst Sörmland presenterade 2017 sitt första musikresidens, och det var vi!! Under året verkade vi i samtliga delar av Scenkonst Sörmlands musikverksamhet; skolutbudet, lunchkonsert, Musik på Sörmländska Slott och Herresäten, Musik i Vården samt tävlingen Musik Direkt!

Nu har även en konsert på Klara soppteater tillkommit: den 24 maj 2018 kl 12.00, på Kafé Clara, Stockholms Stadsteater. Klicka här för mer info.