Lönnebergakvartettens program – för Vuxna

Lönnebergakvartetten erbjuder färdiga program och sätter även ihop program för det specifika tillfället!

En äkta klassiker!

Lönnebergakvartettens specialitet är stråk i kombination med sång – den sjungande stråkkvartetten. I konsertföreställningen En äkta klassiker presenteras och gestaltas musik i en härlig genreöverskridande kontext. Med klassisk musik som grund, med visa, pop, evergreens och med nykomponerat för stråk och sång.

Det blir:
Populärmusik i stråk- och sångtappning: Godingar från 1950-, 60- och 70-talen – ABBA, Hasse åTage och Elvis. Musikalisk tidsresa: En blandning av musik ända från 1600-talet, via Vivaldi och Grieg, till vår tids musik i jazz, tango, pop och schlager. Det bjuds på Mozarts Eine kleine Nachtmusik, Carmen av Bizet och Scott Joplin m m. Som på ett mysigt café där musikkapellet spelar välkända klingande pärlor och vidare till en frodig revy och så över till ett svängande dansgolv!

En äkta klassiker erbjuder musikupplevelser för alla smaker – i en fartfylld och innerlig gestaltning – på Lönnebergakvartettens unika sätt!

Skräddarsydda framträdanden:

Lönnebergakvartetten sätter även ihop program för det specifika tillfället!

För t ex event och kalas är vår specialitet att kombinera högkvalitativt stråkkvartettspel med sång och show. Till festen kan till det till exempel blir en flerstegs-raket: först kvartettspel till mingel, och lagom till kaffet/desserten en liten överraskning med sång, spel och spex utöver det vanliga.

Och självklart årstids-/högtidsanpassade program: Anpassade program för advent, Lucia, jul, midsommar eller annan högtid.